Bestil tilstandsrapport online hvis du skal sælge din bolig

Det er ikke hver dag, at man sælger en bolig, medmindre man er ejendomsmægler. For de fleste menneskers vedkommende er det noget, der højst sker et par gange i løbet af et liv. Der er også mange ting at tage hensyn til, hvis man skal sælge sin bolig. Der er dokumenter, der skal udfyldes og underskrives, og der er lovgivning på området, som skal imødekommes. En ejendomsmægler kan hjælpe med det meste, men man kan også klare det selv, hvis man orker.

I forbindelse med lovgivningen, så har man pligt til at få lavet energimærkning på boligen inden den sættes til salg. Men mange vælger også at få udarbejdet en tilstandsrapport i samme omgang. På denne måde kommer man køber i møde og lægger alle kort på bordet, så køber har fuld gennemsigtighed omkring boligen. Det giver en tryghed i handlen, som kan være afgørende for, om der bliver sat underskrifter på købsaftalen, og handler bliver gjort endelig.

Book tid hos Botjek

Hvis man skal have udarbejdet en tilstandsrapport, så er botjek.dk et godt sted at henvende sig. Her finder man eksperter i det meste, der handler om boliger og bygninger. Man udarbejder også energimærker og eleftersyn. Hvis man skal til at sætte sin bolig til salg, så kan en pakkeløsning måske være den rigtige model. Her får man det hele på en gang, naturligvis til en god pris.

Man henvender sig nemt via hjemmesiden. Inden pr 24 timer bliver man kontaktet med henblik på aftale af tid og dato for besøget. På den aftalte dag, dukker eksperterne op og foretager forskellige målinger, og gennemgår boligen ved et grundigt syn. Inden for 48 timer efter besøget ligger din tilstandsrapport klar.

Se din boligs tilstand sort på hvidt

Rapporten beskriver din ejendoms nuværende tilstand end alle de skader og forbedringer, den har. Bag rapporten ligger en uvildig undersøgelse, som altså hverken tager sælgers eller købers parti, men giver et neutralt billede af ejendommen, som en hver kan gå ind og vurdere ud fra. En tilstandsrapport er altid god at have ved et salg af en ejendom.