Køb Jotun Lady, når du skal male indendøre

Vi vil alle sammen gerne bo pænt. Vores møbler skal afspejle vores smag og stil, så man kan se at det er os, der bor her. Personlig stil er kun et plus, når det gælder indretning. Det kan let blive for anonymt, hvis der ikke er et eller andet personligt touch i stilen. Forskellighed er sjovt og inspirerende, når det drejer sig om boligindretning. Men det skal være pænt og hyggeligt, og hvis væggene ser trætte ud, så griber vi gerne pensel, rulle og spand og giver dem en omgang.

Er man på udkig efter vægmaling, så er Jotun Lady et virkelig godt bud på noget, der holder. For Jotun Lady er et kvalitetsprodukt, som bruges af fagfolk i hele Skandinavien. Og så er det en maling som er god for indeklimaet. Den indeholder nemlig færre opløsningsmidler, som kan være skadelige at indånde. Og så er den nem at arbejde med. Den rækker langt, dækker godt, og så holder den både farve og glans i mange år. Derfor bruges denne maling også ofte af professionelle malere.

Grundlagt i Norge

Hvalfangeren Odd Gleditsch fra Sandefjord, gik i land i 1926, med den hensigt at fremstille skibsmaling til de mange hvalfangerskibe i området. Det var i 1926, og siden er der sket ting og sager, må man nok sige. Hans firma fik navnet Jotun, og det er såmænd det selv samme firma, som i vore dage leverer maling til husstande i hele Skandinavien. Maling i høj kvalitet, som holder, og kan bruges på mange forskellige overflader, både inde og ude. Og er det inden døre, så er det altså Jotun Lady, der skal til.

Kvalitet betaler sig

Når det drejer sig om maling, så er der ikke meget tvivl om at kvalitet altid betaler sig. En god maling, af høj kvalitet, holder typisk fire år længere end en billig maling af tvivlsom kvalitet. Det giver derfor god mening at investere i en maling som Jotun Lady, frem for at spare på den korte bane, og købe en billig maling fra supermarkedets tilbudshylder.