Kom frem på kattepoter med en Ford Puma

Man siger at hunden er menneskets bedste ven. Og det skal jo nok passe. Vi er i hvert fald meget glade for vores firbenede venner med de logrende haler. Og selv om vi kommer nok så sure og vrisne hjem fra jobbet, så er gensynsglæden lige stor for hunden. Den jubler af gensynsglæde, bare man har været en smuttur ned i kiosken. Her må bilen nøjes med en flot anden plads. Også selvom den kan liste sig frem på kattepoter, med stor elegance. Bilen kan vi heller ikke undvære.

Det er ikke en underdrivelse at sig at man kommer meget elegant frem bag rattet på en Ford Puma. Den her bil har egenskaber, der minder meget om dem, man forbinder med dens navnebror i dyreverden. Selvom den minder om et kattedyr, så kan den snildt rumme hunden, vores bedste ven. Der er plads til hele familien i en Ford Puma, for her er tale om en rummelig elegant bil, der ovenikøbet har en indbygget Megabox, med plads til ekstra 60 liter bagage. Ikke så ringe endda.

Med Ecoboost under hjelmen

Ford Puma kører pænt langt på literen. Den har et prisbelønnet hybrid-system, som får hver eneste liter benzin til at række længere. Det indbyggede batteri lades op hver gang du bremser, så du får mere energi ved hvert eneste trafiklys. I vore dage har vi alle mere og mere fokus på klimaet, og priserne på brændstof når hver dag nye højder, så forbruget har en stor betydning, når man skal investere i en ny bil, der gerne skal kunne tjene en i mange år frem. Her er Ford Puma godt med.

Læs mere om pumaen på nettet

Selvom en Ford Puma ikke giver meget lyd fra sig, så vil familien firbenede bedste ven helt sikkert kunne genkende lyden af den, når I kommer hjem fra shoppingscenteret. Der er meget mere at fortælle om denne bil. Man kan med fordele læse videre hos bn.dk, hvor der findes en grundig beskrivelse af den lækre bil. Det er altid godt at være vel informeret når man skal købe.